Borrelioosi Blogi


Keinulaudalla
12.6.2016, 08:28
Filed under: Uncategorized

Ajattelin lyhyesti sittenkin päivittää tätä blogia, vaikka tarkoituksemme oli aikoinaan neljä vuotta sitten vain jakaa kokemuksemme Lymen taudin hoidosta BCA klinikalla Augsburgissa.  Tämä ”politiikan muutos” ensiksikin siksi, että blogiin on tullut jonkinverran kommentteja – osa asiallisiakin.  (Kysymyksiin me emme valitettavasti voi aina vastata kuin ehkä yksityisesti.)

Toinen tähän blogiin palaamiseni syy on se, että perjantaina ja lauantaina Suomessa järjestettiin ILADS:n tämänvuotinen Euroopan konferenssi.  Hieno asia, että sellainen Helsingissä järjestettiin! Paikalla oli myös Suomen Lyme borrelioosi yhdistys – hieno juttu! Olisi upeaa nähdä tästä tapahtumasta tietoa myös joissain Suomen medioissa! Kertokaa, jos juttuja bongaatte!

Päivityksenä omasta tilanteestani: keikun keinulaudalla ja erinäiset oireet ovat palanneet. Yritän ymmärtää tautiani itse, mutta hankalaahan se on, sillä en voi kokeilla kaikkia mahdollisia hoitokeinoja.  Useat vaativat ammattilaisen oikeudet enkä toisaalta voi vaatia ammattilaiselta omien lääkärinoikeuksiensa riskeeraamista. Kokeilut ovat siis lähinnä ravintoon liittyviä.  Sekä ravintolisien erilaisia yhdistelmiä ammattilaisten ohjeiden mukaan ja rauhallista elämää.

Borreliabakteeri tuntuu kuitenkin juuri nyt päässeen taas niskan päälle.  Syytän siitä osittain itseäni, sillä luonnosta en voi luopua ja – vaikka punkkia tai nymfiä en olekaan itsessäni nähnyt – uskon taas saaneeni boostin Bb:tä tai sivuinfektioita.  Vielä en ole niin huonona, että hakisin antibioteista apua, mutta kaukana siitä ei olla!  Kerään kuitenkin ensin keinulaudan vastakkaiselle puolelle koko hyväksi havaitsemani arsenaalin ravintolisiä ja yritän luopua lopuistakin sokeria sisältävistä ruoka-aineista.  Olen edelleen gluteenittomalla, maidottomalla jne. ruokavaliolla, vaikka se aika haastavaa onkin. Katsotaan siis, mihin tällä päästään – ehkä jo kesän aikana lauta heilauttaa minut ylös!

(Tiinan tilanteesta erikseen.)

 

 

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: