Borrelioosi Blogi


Missä mennään?
22.9.2014, 07:18
Filed under: Uncategorized | Avainsanat: ,

Vaikka blogissa on ollut ”hiljaista” jo pitkään, se ei tarkoita, että Tiina, minä tai kukaan perheestämme olisi parantunut.  Päinvastoin: kaikenlaisia vastoinkäymisiä on ollut.  Suhtaudumme niihin kuitenkin aika rauhallisesti – etsimme ratkaisuja nykyisinkin jatkuvan hoitomme linjoilla.  Olemme kuitenkin eri ikäisinä ja eri elämäntilanteissamme eriytyneet hoidon suhteen jonkin verran. Taistelija-Tiina ei raskauden ja imetyksenkin takia ole käyttänyt antibiootteja enää lainkaan.  Kunto hänellä on ollut välillä hutera, kun Lymen -taudista riippumaton virus iski häneen kesällä.  Sitkeydellä Tiina hoiti tuonkin viruksen, joka ensin vei jalat hänen altaan.  Viimeisimmät CD57 -tulokset ovat Tiinalla suorastaan hienot, vaikkeivät vielä loistavat.  Muutkin LTT-testin arvot hyvät eli pääbakteeri tuntuisi olevan jo jollain tavoin selätetty.  Tämä on ollut meille kaikille todella tärkeä uutinen! Poikani, Tiinan lanko, ja minä olemme molemmat aloittaneet antibioottihoidot uudelleen. Poika – jätettyään myös naturopaattiset hoidot kesäksi kokonaan – on aloittanut yhdistelmäantibiootit uudelleen ja syö myös tukiravintolisiä. Hoito tuntuu purevan hitaammin kuin ensimmäinen ”hoitokausi”.  Nuori ihminen porskuttaa ja hyvä niin, vaikka – vähän kuin vastapainoksi – väsymys tuntuu olevan paljon pahempi tällä kertaa, kun ensimmäisen hoitokauden aikana. Hänen CD-57:nsä on hiukan laskenut siitä ”aika huonosta”, joka aiemmin saavutettiin, mutta onhan se muutenkin sahannut edestakaisin hoidon aikana.  Bburgdorferi- ja keuhkoklamydia-arvot olivat kovin korkeat. Huolta aiheuttaa korkea verenpaine, joka oli korkea jo hoitokatkon aikana. Itse olen ollut todella tarkka naturopaattisten (ja luonnonantibioottien) käytössäni koko ajan.  Lääkeantibiooteista luopumisen jälkeen alkoivat oireet palata keväällä, vaikkeivät onneksi samalle tasolle kuin alussa. CD-57 laski taas 19:ään ja muutkin LTT-testitulokset olivat jossain määrin pahentuneet.  Borreliabakteeri ja sivuinfektiot ovat aiheuttaneet kaikenlaisia pysyväisluonteisiakin ongelmia, joita nyt hoidan luonnonmukaisella kilpirauhaslääkkeellä jne. Hankalin ongelma on ohutsuolen ”toimimattomuus”.  Kuitenkin pidän itseäni onneekkaana: nautin upeasta kesästä saaressa ja sienimetsäänkin pääsin! Olemme kuitenkin kaikki huomanneet tämän kesän ja syksyn järisyttävimmän uutisen: punkkeja on paljon ja valitettavasti nimenomaan nymfejä on valtavasti!  Jopa kaupungissa täytyy olla tarkka, eikä punkkisyynikään aina ”pelasta” verenimijältä.  Itsekin löysin taas punkin jalastani, jonka olin varmasti juuri tarkistanut. Pieni nymfi oli painusunut aika isoksi, joten sen siksi löysin. Twitteristä löysin kutsun ”antaa kasvot” Lymelle.  En tiedä, josko itsekään vastaan tähän vetoomukseen, mutta jos sinä haluat, laitan tähän sähköpostiosoitteen, johon voit kirjoittaa tarinasti sekä laittaa halutessasi kuvan: lymepics@gmail.com. Kaikesta huolimatta: nautitaan tästä ihanasta  vuodenajasta ja tiedotellaan nymfi- ja  aikuispunkkivaarasta!

Mainokset

2 kommenttia so far
Jätä kommentti

Hei,
Kuinka voin ottaa Teihin yhteyttä? Olisin halunnut kysellä hieman borreliasta esim kuinka antibiootit auttaa ja kuinka pian olisi taas elävien kirjoilla yms. Itse aloitin 8 viikkoisen antibioottikuurin ja olo ei ole todellakaan hyvä.
Toivottavasti voisin jonkun kanssa keskustella.

kommentti Kirjoittanut Nana

Moikka,
Kuinka olet(tte) voineet? Onko verikokeet olleet parempia, oletteko ns terveitä?
Sain tänään saksasta tuloksia, itselläni 8-viikkoa antibioottteja takana ja cd57 cells arvo on – 7 (viitearvo 130- 360).
Olisi mukava keskustella ja kysellä kuulumisia.

kommentti Kirjoittanut nataliaaberg
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: