Borrelioosi Blogi


BCA:n hoito-ohjelman ravintolisistä
12.6.2014, 06:15
Filed under: Uncategorized | Avainsanat: , ,

Elän vallan pillerinpyörittäjän elämää! Päivittäin napostelen hieman alle 60 pientä, suurempaa ja suurta pilleriä. Ne ovat kaikki vaaleita tai kirkkaan oransseja – ihan esteettisesti ajatellen sellainen kesäkirjo! Yritän olla mahdollisimman säännöllinen ja pidän myös päiväkirjaa ravinnostani, sairauden vaihtuvista ilmenemisistä sekä hoito-ohjelmaan kuuluvien ravintolisien (ja luonnonantibioottien) vaikutuksista. On joitain ravintolisiä – erityisesti ne, jotka otan ihan vihoviimeisinä illalla ennen yöpuulle kopahtamistani, vain 11 pilleriä, mutta isoja – joiden unohtaminen vaikuttaa minulla välittömästi mm. unen haurautena ja muutenkin heikentyneenä kipujen jaksamisena. Ajattelen, että testaan päiväkirjallani, voisinko vähitellen ehdottaa lääkärilleni jonkin tai joidenkin poisjättämistä. Borren kukistamisessahan olen itse tilanteeni tärkein parantaja ja pelin keskeinen ohjaaja!

Näin kesän jo alettua ainakin itse mietin, mistä saisin täydennystä hoito-ohjelmaani kuuluviin ravintolisiin. Ne kun tahtovat aina loppua yllättäen! Tärkeimpiä saa vihdoin myös Suomesta Kolibri terveyspalvelut Oy:stä Espoosta tilaamalla heidän asiakaspalvelustaan, puh. 09-4558882.

Hyvää juhannusta kaikille! Älkäämme antako tuon pienen punkkipirulaisen rajoittaa kesästä nauttimista luonnossa, mutta muistakaamme suojautua ja tehdä punkkisyyni säännöllisesti!

Mainokset

2 kommenttia so far
Jätä kommentti

Heippa! Haluisitko olla enemmän yhteydessä meilin kautta BCA:n jutuista?:) saat vissiin tän kautta mun meilin!

kommentti Kirjoittanut oubiwan

onko teillä borrelioosin oireisiin kuulunu pahoinvointi? sellasta kun olis raskaana tai vaihdevuodet. en oo ollut kumpaakaan mutta voisi kuvitella et fiilis olis sama. sen lisäks järkyttävää hikoilua.

kommentti Kirjoittanut May
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: