Borrelioosi Blogi


Mitä kuuluu?
15.8.2013, 06:55
Filed under: Uncategorized

Pikakelaus: siirryimme Tiinan kanssa naturopaattiseen hoitoon kesän alussa, nautimme ’tinktuuroita’ ja hiukan entisestä poikkeavia ravintolisiä ja olemme kesän aikana sahanneet erilaisten oireiden pätkiä. Silti yleistilanne on sallinut meidän elää jollain tavoin normaalistikin. Perusperiaatteenani olen pitänyt kiinni säännöllisestä lääkkeiden nauttimisesta ja terveistä elämäntavoista (vaikka lipsumista mm. nukkumisessa on kesällä ollutkin – niin upea kesä!). Olisi hienoa kuulla Sinun, Päivi, uutisiasi, jos näet tämän päivityksen!!

Odotamme juuri nyt innolla Suomen Lyme Borrelioosi yhdistyksen 15-vuotisjuhlaa elo-syyskuun vaihteessa Turussa. Terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitetussa seminaarissa 30 elokuuta ja myös Lyme -potilaille tarkoitetussa osuudessa 31.8.-1.9. puhuu myös lääkärimme tohtori Nicolaus, muiden asiantuntijoiden ohessa. Siellä siis tavataan!

Mainokset

3 kommenttia so far
Jätä kommentti

Perjantain tilaisuudessa on vielä tilaa. Ensimmäinen ilmoittautumis-deadline meni jo, mutta otamme lisäilmoittautumisia vastaan 23.8. asti.

Lauantai on täynnä.

Sunnuntaille TtT Soile Juvosen luento kuuntelemaan mahtuu vielä pari henkilöä.

kommentti Kirjoittanut Saila Tuokko

Ohjelma löytyy tästä:
http://www.borrelioosi.net/borrelioosikongressi_30.8.-1.9.2013

kommentti Kirjoittanut Saila Tuokko

Terveeks 😉 Minun uutiseni ovat melko lyhykäiset. Olin jo hetken töissäkin, kun sopiva työmahdollisuus avautui. Kävimme kesälomareissulla Kreikassa koko perheen kanssa työpestini jälkeen, joka kieltämättä rasitti fyysisesti, henkisesti se teki todella hyvää. Heinäkuun puolivälistä viime viikkoon asti vointi oli niin hyvä, että tuntui kuin ei koskaan olisi sairas ollutkaan. Sitä tosin on jo tottunut siihen, että aina jostain kolottaa tai särkee, joten niitä en edes huomioi voinnin arvioinnissa. Tärkeintä, että pää pelittää ja se&kroppa jaksaa toimia normitasolla. En tiedä johtuuko vaihtelevista ilmoista vai taudin fluktuoivasta luonteesta, että nyt on taas ollut pari viikkoa hieman haasteellisempaa fyysisesti. No, kaipa se tästä taas. Lisäkuulumiset lähetän, kun kontrolliveret on katsottu, olen jättänyt niistä näet yhdet väliin, sillä harkitsen, josko testaisin itseni vasta kun on vuosi tullut tätä hoitolinjaa noudatettua. Näin ollen lähempänä lokakuun puoliväliä sitten olisi vasta näytteiden lähetys. Olen edelleen pelkästään luontaislääkityksellä eikä ole tullut tarvetta ottaa satunnaista ibuprofeiinia kummempaa. Tsemppiä teille Tiina&Sari ja nähdään Turussa elo-syyskuun vaihteessa 🙂

kommentti Kirjoittanut Päivi
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: