Borrelioosi Blogi


Borrelioosi-tilaisuus 7.12.2012 klo 17

Vielä ehtii mukaan kuuntelemaan viimeisintä tietoa ja kokemusta borrelioosin hoidosta sekä infektiotautien – ja tietysti borrelioosin erityisesti – tutkimuksesta! Tohtori Carsten Nicolaus, Borreliose Centrum Augsburgin johtava lääkäri sekä tohtori Leona Gilbert, tutkimusjohtaja Jyväskylän yliopistosta, ovat kuultavissa Suomen Elokuvasäätiön auditoriossa Helsingissä 7.12.2012 klo 17.00. Jos tilaisuus kiinnostaa Sinua, ilmottaudu pikimmiten osoitteessa tiinanmeilit@gmail.com, jotta saat osallistumisohjeet. Luvassa on varmasti mieleenpainuva ja antoisa tilaisuus! Olisi hienoa tavata: tervetuloa mukaan!! (Tilaisuus on englanniksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.)

Mainokset

2 kommenttia so far
Jätä kommentti

Kiitos Tiina ja Sari loistavasta järjestelystä ja hyvistä puheenvuoroista! Aivan mahtavaa, suurkiitos teille! Harmi, että jäi lauseet kesken – piti kiittämäni jo paikan päällä kaikesta hyvästä työstänne asioiden hyväksi. Miten muuten kävi Kelan kanssa?

kommentti Kirjoittanut Tulihattu

Juteltiinkin jo Tiinan kanssa, mutta siis erinomainen tilaisuus ja upeaa, että jaksoitte T&S järjestää! Toivottavasti tämä on aloitus ja jatkoa seuraa vaikkapa ensi kesänä/keväänä eli ajankohtana, jolloin mediassakin on ”punkkisesonki” ;D

kommentti Kirjoittanut Päivi
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: