Borrelioosi Blogi


Tohtori Nicolaus Suomeen!

Kaikkia meitä varten ajateltu BCA:n johtavan ylilääkärin tohtori Nicolauksen vierailu Suomeen toteutuu 7.12.2012! Tri Nicolaus (ILADS) on lupautunut puhumaan Borreliose Centrum Augsburgin kokemuksista borrelioosin hoidosta sekä yleisemminkin borrelioosin hoitotutkimuksesta. Pisteenä i:n päällä saamme samaan tilaisuuteen puhumaan myös tohtori Leona Gilbertin Jyväskylän yliopistosta! Tri Gilbert johtaa tutkimusryhmää, joka tutkii mm. borrelioosin diagnostiikkaa ja hän on lupautunut puhumaan viimeisimmästä Lymen tautia koskevasta tutkimuksesta.

Tilaisuus on tarkoitettu borrelioosista kärsiville potilaille, kaikille asiasta kiinnostuneille lääkäreille ja muille sairaanhoidon tai tutkimuksen parissa työskenteleville sekä muuten vain asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä esityksien aiheista näille Euroopassa ja maailmalla tunnetuille asiantuntijoille. Esitykset ovat englanninkielisiä.

Tilaisuus järjestetään Suomen Elokuvasäätiön auditoriossa Helsingin Katajanokalla klo 17:00 Auditorion osoite on Kanavakatu 12, 00160 Helsinki. Sinne pääsee helposti vaikkapa linja-autoasemalta tai rautatieasemalta raitiovaunuilla 4 tai 4T. Puhetilaisuus on omakustanteinen, joten siihen on pieni osallistumismaksu. Voit ilmoittautua joko tiinanmeilit@gmail.com ja saada ohjeet ilmoittautumiseen Tiinalta tai seuraavasta linkistä: https://borrelioosi.wordpress.com/tilitiedot

Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti.

Aikamoinen tilaisuus, vai mitä!?

Mainokset

1 kommentti so far
Jätä kommentti

Hienoa Tiina!

kommentti Kirjoittanut Tulihattu
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: