Borrelioosi Blogi


Päivityksiä
21.10.2012, 10:57
Filed under: Uncategorized | Avainsanat: ,

Hiukan päivityksiä sitten viimekirjoittaman:

KELA:n rintamalta ei mitään uutta! Eli emme ole saaneet päätöksiä heinäkuun tai syyskuun hoitojaksoja koskeviin korvaushakemuksiimme. On tämä kyllä taas kestänyt! Ihan oikeasti jännittää, mitä korvataan mitä ei. Muutoinhan lainsäädäntö on selkeä. (Perussäännöt voit katsoa blogissa artikkelista Kelataan.)

Päivi on palannut Suomeen ja odottelemme häneltä, kun hänen olonsa sen sallii, lisää kirjeviestejä uuden luonnonlääkityksen sujumisesta.

Tiinan parantumisen osalta on kerrottava hiukan jobinpostia. Tiinan keho ei ilmeisesti saa kaikkia tehoja irti tabletteina syötävistä antibiooteista. Hänen oireistaan ikävimmät ovat hiljaksiin palanneet. Eivät suinkaan niin pahoina kuin ennen, mutta jotkut häiritsevinä kuitenkin. Hän odottelee siis uudestaan iv-muodossa nautittavia lääkkeitä Saksasta ja ottaa tehokuurin suonensisäisesti (parisen viikkoa) eli istuu tipassa ihan yksin joka maanantaina ja perjantaina. Keskiviikkona minä liityn seuraan ja nautin vitamiinicocktailin. Näyttää näet siltä, että Bb:ni ovat heikompia tablettiantibiootin edessä enkä tarvitse tehokuuria. Oireeni ovat edelleen suurelta osin pysyneet kokonaan pois. Vain kognitiivisten ongelmien pahentuminen huolestuttaa, vaikka tri Nicolauksen mukaan asia korjaantuu parin kuukauden sisällä. Muut hetkittäin tuntuvat oireet liittyvät todennäköisesti ajoittaiseen lipsumiseen hyvästä ruokavaliosta. Mikä se paneekaan syömää viljatuotteita (vaikkakin kokojyväisiä sellaisia) suhteessa liian kanssa? Ja miten vaikeaa itsekuri onkaan, kun pitäisi palata Singletonin dieetin aiemmille tasoille! Itsekuria on kuitenkin löydyttävä, jotta pystyn aloittamaan ihan ensimmäiseltä tasolta ja olemaan solidaarinen perheelleni, jossa nyt siis on kaksi antibioottikuurin kanssa painivaa.

Tiina on löytänyt mahdollisuuden vuokrata Bemer –magneettilaitteen täältä Suomesta ja sehän on hyvä uutinen! Lisätietoa tästä voit katsoa http://www.bemer.fi. Photon –hoidon lisäksi voimme siis pian tehostaa antibioottien, luonnonlääkkeiden ja ravintolisien vaikutusta uudella tukihoidolla. ”Kuivaklinikka” –ideakin elää edelleen…

Tohtori Nicolauksen Suomen vierailu vaikuttaa toteutuvan joulukuussa. Nyt vain pitäisi saada tarvittavat vahvistukset päivistä, jotta luentoseminaaritilaisuus ehditään järjestää! Pysy kuulolla!

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: