Borrelioosi Blogi


Viimeiset perhoset?
13.9.2012, 19:31
Filed under: Uncategorized

Huomenna on meidän tämänkertaisen Borreliose Centrum Augsburgin –hoitomme viimeinen päivä.  Tänään on pitänyt siksikin kovasti kiirettä lääkkeiden tilausten ja erinäisten todistusten kanssa.  Jopa niin, että vitamiiniliuokseen tarvittavia ampulleja ilmaantui apteekista tuplamäärä!  Joku ystävällinen oli huomannut, että meitä on kaksi ja tilauksemme vaikutti liian pieneltä vitamiinihoitoon kaksi kertaa viikossa.  Niinpä tämä ystävällinen henkilö oli tehnyt tarvittavat muutokset.  Ongelmana oli vain se, että meidän suunnitelmamme on nauttia vitamiinicocktail kotona vain kerran viikossa.  Asia on jo selvitetty, mutta pieni hässäkkä siitä ainakin minun mielessäni syntyi, kun tuntui, ettei matkalaukku riitä!

Haikea on myös fiilis lähteä täältä ”pääkallonpaikalta”: ei enää entisiä tuttuja potilaita, joilta joka kerran turistessa oppii uusia asioita, henkilökunnan ystävällistä ja huomaavaista apua ja tuiki tehokkaita tukihoitoja!  Etäseuranta ei luonnollisesti parhaallakaan tahdolla ole yhtä tehokasta kuin törmätä käytävällä tri Nicolaukseen tai konsultoida kahviautomaatin luona tri Schumairia akupunktiohoidoista.

Klinikka on selvästi meille molemmille jonkinlainen safe haven, johon olemme ”kotiutuneet”.  Eihän kaikki tietystikään aina suju kuin rasvattu.  Huomasimme itsekin alussa, että uusien potilaiden ”perehdyttäminen” rutiineihin ei välttämättä suju kommelluksitta ja tehokkaasti ja se usein ikään kuin ”siirtyy” ns. vanhojen potilaiden vastuulle perhoshuoneen oranssiin ympäristöön.  Olemme itsekin yrittäneet hoitaa tämän ”velvollisuutemme”, Tiina erityisen ansioituneesti.  Siitä hänelle näin julkisesti 10 pistettä ja papukaijamerkki.    Olemme kuitenkin tällä käynnillämme havainnoineet sitä, miten heikkokuntoisimpia tai kielitaidottomia potilaita ei todellakaan jätetä oman onnensa nojaan.  Huonosti liikkuvan Claudian voinnista jatkuvasti huolehditaan; hänelle järjestettiin myös kyyti lentokentälle sekä kuljettaja velvoitettiin toimimaan saattajana ja apuna laukkujen kanssa lähtöselvitykseen asti.

Mekin ajattelimme matkustaa Augsburgista Münchenin lentokentälle kätevällä lentokenttäkuljetuksella, vaikka tulimme kahdella junalla.  Kuljetusyritys noutaa matkustajat halutusta paikasta lentoihin sopivaan aikaan.  Kuljetuksia järjestää kaksi yritystä ja ne täytyy tilata etukäteen. Flughafentransfer Bavarian puhelin on +49-821-473805 ja sähköposti info@bavaria-transfer.de (ehkä hiukan edullisempi suuntaansa noin 25-35 euroa henkilöltä) . Flughafentransfer Stefan Kaulken voi tilata puhelimesta +49-821-5083409 ja heille voi viestittää osoitteeseen stefan.kaulke@t-online.de.  Molempia klinikka käyttää. Kolmaskin hyvä kuljetusfirma kuulemma löytyy: http://www.qross-qair.de. He puhuvat tietojemme mukaan sujuvaa englantia ja ovat joustavia.

Huomenna on perjantai, lyhyt päivä ja uloskirjautumisemme aika.  Istumme vielä aamupäivällä antibioottitipassa perhoshuoneessa.  Tiina fiilistelee jo nyt, että perhoshuoneessa sitten huomenna hyvästelemme Alecun, Lauran ja muut hyviksi tuttaviksi muodostuneet kohtalotoverit.  Minä sain joustavasti varatuksi itselleni lyhyellä varoitusajalla vuoron aamutuimaan ultraääneen ja magneettihoidossa käymme molemmat.  Sitten selvitämme hoitolaskumme.

Kotomaassa jatkamme sitten mahdollisimman hyvin lääkärin hoito-ohjelman mukaisesti.  Tiina on myös selvittänyt, miten magneettihoitolaite voidaan helposti vuokrata käyttöömme photonin rinnalle.  Kohta hän varmaan perustaa sen ”kuivahoitoklinikan” (siis ilman lääkäriä), josta tri Nicolaus jo häntä kiusasikin!

Mainokset

2 kommenttia so far
Jätä kommentti

Kiitos näistä uusista päivityksistä. Melkoisella mielenkiinnolla ne lueskelee.

Missä euro-kategorioissa tuo lentokenttä-Augsburg -väli kuljetusfirmoilla liikkuu?

Oma vointini on parantunut huomattavasti klinikan lääkärin määräämillä luontaishoitovalmisteilla. Silti suuntana on Augsburg parin viikon päästä.

Ja mitä tulee toisten perehdyttämiseen, avittamiseen ja tiedon eteenpäin välittämiseen niin olette tehneet loistavaa työtä. Eikö se muistaakseni ole yksi Singletoninkin teeseistä, toisten auttaminen… Hyvä karma tai siunaus ja sitä rataa 🙂

kommentti Kirjoittanut Päivi

Viime viikkoisella Augsburgin keikallamme kokeilimme kahta eri kuljetusfirmaa. Kentällä meitä oli säntillisesti vastassa Bavarian nainen, en tosin ollut varma puhuiko hän englantia, ainakaan ei yrittänyt vaihtaa kieltä vaikka mongersin lyhyellä saksallani tulemaan. Matka sujui kun ihastelimme vain kuinka kätevää tälläinen palvelu on ja kuinka hienoa että saimme blogista tämänkin kullan arvoisen vinkin! Kolmelta hengeltä matka maksoi 66e.

Paluumatkan teimme Qross Qairilla, jossa meitä kuljetti mukava ja erinomaista englantia puhuva nuori mies. Hän otti varauksen hienosti vastaan viime tipassa, oli ajoissa paikalla ja ehdotti itse moneltako kentälle kannattaisi lähteä ajamaan. Lysti maksoi 80e kolmelta hengeltä.

Suosittelen lämpimästi molempia kuljetuksia!

kommentti Kirjoittanut Meri
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: