Borrelioosi Blogi


Sinnittelyä
4.9.2012, 17:31
Filed under: Uncategorized

Jatkamme Tiinan kanssa iv- ja photonhoitoja edelleen ja valmistaudumme henkisesti jo paluuseen Augsburgiin.  Viime päivinä on molemmilta ollut hiukan hankalaa löytää sopivia iv -suonia.  Aina on kuitenkin tippa saatu soljumaan suoneen.  Upea hoitajamme on niin taitava!  Tunnustan osaltani kuitenkin jonkinlaista ”taisteluväsymystä”, josta tunnen hiukan häpeää ja jota vastaan yritän ryhdistäytyä.  Nythän ei hoitojen aloituksesta ole mennyt kuin pari kuukautta, eikä vielä pitäisi ajatella muuta kuin ”tulta päin!”.  Ehkäpä valtava väsymys, joka nukututtaa tiputuksen välipäivinä, käy jonkinlaisena tekosyynä?  Tiinalla taistelutahto on jäljellä, mutta hän on valitettavasti kärsinyt kaikenlaisista borreliaoireista ja istunut tipassa usein hiukan kalpeana.  Mistään twilight –tunnelmasta ei silti ole lainkaan kysymys!  Pulputus käy, kun vaihdamme kuulumisia ja tehokas Tiina hoitaa asioita tietokone sylissään tiputuksen aikana.  Olemme hoitaneet myös Augsburgin matkan järjestelyt sekä erinäisiä koti- ja työasioita.  On rattoisaa voida ”konsultoida” toista kaikenlaisista asioista!    

Tällä kertaa ajattelimme matkustaa Augsburgiin Münchenin lentokentältä siten, että laittaudumme ensin kaupunkiin bussilla ja sitten Münchenistä junalla Augsburgiin.  Se on kuulemma helppoa ja on myös kiva kokeilla, kuinka paljon aikaa tuohon matkaan menee julkisilla kulkuvälineillä! Voimme sitten antaa vihjeitä siitä, miten 90km Münchenistä Augsburgiin (ja takaisin) parhaiten taittaa ja mitä matka kustantaa tältä osin.  Koska näillä näkymin olemme Augsburgissa vain viikon, asumme nyt hotellissa.  Vapaita asuntoja oli hankala löytää ja hotellienkin osalta kaupunki tuntuu olevan vierailijoita täynnä.  Hotellimme Dorint on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä BCA:sta ja se on tässä järjestelyssä ihan oikea plussa!  (Tasapainottava miinus on se, ettei  hotellissa voi laittaa ruokaa.)  Klinikkahan sijaitsee n. 20 minuutin kävelymatkan päässä Augsburgin keskustasta, joten aika moni hotelli on sitä lähellä.  Me asumme kuitenkin nyt samalla puolella junarataa kuin missä klinikka sijaitsee.  Voimme helposti kävellä keskustaan hotellilta vaikka ihailemaan vanhankaupungin pieniä kujia ja syömään suhteellisen edullisesti paikallisissa ravintoloissa.  

Tänään vastaanotin vahvistuksen BCA:lta viikon hoitojaksosta ja sain samalla allekirjoitettavakseni hoitosopimuksen.  Sopimus palautetaan klinikalle maanantaiaamuna, kun saavumme sinne klo 8.15.  Tuntuu mukavalta: minulle on taas varattu paikka oranssissa lentotuolissa ja muissa tukihoidoissa!  Perhoshuone, täältä tullaan!

Mainokset

1 kommentti so far
Jätä kommentti

Tsemppiä Augsburgin matkaan!

kommentti Kirjoittanut ulju
Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: