Borrelioosi Blogi


Anna tipalle aikaa!
3.8.2012, 14:04
Filed under: Uncategorized

Tänään oli elämys: perhoseni oli (vaalean)punainen ja nautin tipatuksesta ylhäisessä yksinäisyydessäni oman olohuoneeni rauhassa. Nuori  lääkäri oli tutustunut lähettämiini papereihin sekä siihen, miten juuri minun lääkkeitäni annostellaan eikä hänellä ollut kiire.  Annoin tälle ertyistä arvoa!  Verenpaineenikin on taas siedettävä, vaikka kuumetta vielä onkin.  Lääkäri laittoi tipan ja sitten keskustelimme toimintatavat läpi.  Tiinahan liittyy mukaan maanantaina ja hoito-ohjelmaan kuuluu paitsi tipatusta myös  tarkastuskokeita.  Istuin tipassa tänään kolme tuntia ja vartin.  Sydän ei takonut eikä muuta tuntunut kuin hiukan poltetta toisen tunnin jälkeen.  Siitäkin selvittiin poikani toimittamalla pakastemustikkapakkauksella! Söin sen jälkikäteen pienenä bonuksena!

Augsburgissa huolehdittiin siitä, ettei tippa tipu liian nopeasti ja ärsytä.  Tajusin, että oma huono vointini täällä Suomessa on varmastkin – ainakin osittain – johtunut liian nopeasta tipparumbasta.  On huolehdittu tehokkuudesta ja kehoni onkin tottunut vain slow lifeen samoin kuin slow foodiinkin!  Kädessäni on vielä perhonen eli kanyyli, jota poistamaan tulee hoitaja myöhemmin illalla.  Kanyylin korkkinsa kanssa voisi jättää käteeni muutamaksi päiväksi, mutten halua, koska tunnen itseni.  Lyme –potilaana mm. sihti on huono ja röntyilen liian helposti.  Ei vara venettä kaada, ellei se nyt sitten ole aivan hirveän kiikkerä!  Perhosen pisto maanantaina uudelleen ei ole asia eikä mikään!  Tämä kirjoittelu vasemmalla kädellä saa puolestani  jäädä muutamaan tuntiin. Sain muutama vuosi sitten siitä sopivan annoksen, kun oikea olkapääni jäätyi ja opettelin kirjoittamaan harakanvarpaita vasurilla n. 9kk.  Niitä allekirjoituksia sopimuspapereissa!  Jäätynyt olkapääkin kuuluu muuten usein Lymen aikaansaannoksiin.

Mieliala on tänään hilpeä aamun päänsäryn lakattua.  Se on aikamoista herkkua, sillä siipi – vaikkei perhosen siipi – on ollut maassa tässä pari viikkoa.  Maanantaina tulee Tiina tsemppikaveriksi ja sitten varmaan taas nauretaankin.  Ensiviikolla olisi tarkoitus tipattaa myös vitamiinejä. Eiköhän sekin edelleen kohenna oloa!

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: