Borrelioosi Blogi


Huh, huh!
23.7.2012, 17:16
Filed under: Uncategorized

Vaiherikas on päivä ollut!  Ausburgin Uutisten mukaan BCA:ssa Elke on ollut sairas ja tänään tohtorit jälleen hoitivat porukalla hänen hommansa perhoshuoneessa.  Hyvin oli sujunut ja Tiina tuntui olevan energiaa täynnä, vaikka yö oli jäänyt lyhyeksi!  Paljon ohjelmaa viikonloppuna!

 

Oma päiväni täällä sateisessa kotimaassa on vaatinut minusta mehut ja aion mennä hiukan kuumeisena kohta nukkumaan.  Tipatus ”yksin” oli tänään minulle vaikea, polttava tunne oli välillä melkoinen ja ranteeni tuli punaiseksi ja turposi.  Täytyy keskiviikkona selvittää, johtuuko punoitus ja turvotus siitä, että aloitin Minocycliinin lauantaina väärällä ”hevosannoksella”.  Luulen niin!  Verenpaine nousi ennätyslukemiin ja minulle niin harvinainen kuumekin on jonkinmoinen.  Kuumeesta en huolehdi, sehän on bakteerille pahaksi, mutta verenpaine minua huimauttaa.  Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: saan syyn laistaa kotitöistä tänään(kin)! 

 

Tipatus on aika arvokasta täällä kotimaassa.  KELA –korvausten jälkeen suunnilleen sama kuin Augsburgin kokonainen hoitopäivä 7-8 eri hoitoineen.  (Siellä tietysti on myös asuttava ja syötävä, joten ihan vertailukelpoisia summat eivät ole.) Tosin ensimmäinen kerta on aina kallein ja nyt, kun järjestelystä on sovittu, hintakin varmaan kohtuullistuu.  Jos olet kiinnostunut Augsburgin hoitoprotokollasta, hinnoista ja filosofiasta, voit tutustua niihin englanniksi www. borreliosecentrum.de.  Sivuilla on perustiedot ja linkkejäkin tarkempiin tietoihin.  Internet on arvokas apu!   

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: