Borrelioosi Blogi


Ruuhka keskellä viikkoa
18.7.2012, 18:13
Filed under: Uncategorized | Avainsanat: , ,

Kotiinlähtöhaikeus on iskenyt.  Vähän stressikin siitä, miten jatkaa IV-hoitoja Suomessa ja suostuuko lääkäri niitä antamaan riittävän pitkän ajan.  Lääkemääräyksen saan täältä ja 8. viikon jälkeisellä tarkistuskäynnillä voi vielä muuttaa, mitä tarvitaan.  Silloin tietysti toivo elää, että tästä kaikesta olisi myönteisiä tuloksia eli kehon tilanne parantunut.  Tietysti mielentilaan vaikuttaa sekin, että Tiina jää tänne Tommin tukemana vielä toiseksi rupeamaksi – aina on kurjaa jättää yhteinen seikkailu kuin hiukan kesken.  Toisaalta minun näkökulmastani etuna on se, että voin näiden kahden viikon aikana ensiksikin testata mahdollisuudet (välipuheet on jo käyty) hoidon välttämättömään jatkoon Suomessa  ja toisaalta saan Tiinan mukana, jos tarvitaan, lisälääkkeet ja mahdollisesti lääkärin neuvoja.  Mutta eihän tämä viihde tähän minunkaan osaltani lopu: Suomessa käyn kolme kertaa viikossa tiputuksessa ja syön kolmea antibioottia sekä hoitoa tukevia luontaistuotteita, käyn verikokeissa kahden viikon välein ja otatan 7. hoitoviikon korvilla laajat verikokeet, jotka lähetetään tänne Augsburgiin mm. CD57 –arvon ja muiden tärkeiden arvojen tarkempaa analyysiä varten.  Mantrani on nykyään CD57, sillä niin diplomaattinen kuin koodi onkin, se antaa vertailuarvon vastustuskyvylleni.  Kokeiden tuloksia kuulemaan palaamme Tiinan kanssa tänne Augsburgiin syyskuussa.  Aiomme myös viipyä silloin perhoshuoneen oranssinhohteessa vielä ainakin 5 tiputuspäivän verran.  Eli turhaan valitan!  Pääsen ihan kohta tänne takaisin.

Myönnän auliisti, että vaikka olen akupunktiokonkari ja todistettavasti siis ”piikinrakastaja”, alan jännittää Tiinan ja muiden kanssa sitä, miten suonet löytyvät.  Verisuonet ovat kummallisia: ne sukeltavat pinnasta heti, kun vihreä perhonen näkyy.  Usein kuultu dialogi perhoshuoneessa kuuluu: ”Kumpi käsi?” ”Valitse sinä!”  Haluaisimme kaikki näet jättää tämän vaativan valinnan Elken harteille, luotamme hänen suoneniskukykyynsä.  Tiina ryhtyi muihinkin toimenpiteisiin mottonaan ”suonet esiin”! Kuntotuntinsa jälkeen hän pyysi päästä infrapunahoitoon hetkeksi, jotta suonet erottautuisivat paremmin.  Onnistui!

Lämpötila perhoshuoneessa nousi tänään huomattavasti, sillä meitä oli useampi kuin lentotuolikiintiö sallii.  Ruuhka sattui noin kello 10 aikaan, kun eräs potilaista tuli 8. viikon lääkäritapaamiseensa.  Meitä oli tänään kokonaista 11 pistettävänä.  Sopu sijaa antaa ja Kristian istui tyytyväisenä oranssilla (sic!) toimistotuolillaan ja jutteli mukavia.  Perhoshuoneen legendat saivat taas lisää lihaa luidensa ympärille.  Muihinkin hoitoihin oli jonkinmoinen jonotus koko päivän.  Infrapunasaunaan jopa päällekkäisiä aikoja!  Niinpä Tiina suomalaisena jätti saunan tänään sitä enemmän tarvitseville.  Niinpä pääsimme siirtymään uuteen (suhteelliseen) ruuhkaan eli Augsburgin liikenteeseen ja Kühseen rantaan bongailemaan karppeja, sillä täällä on tänään yllättäen melkein 30 astetta lämpöä. 

Mainokset

Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: